Etua.fi kokemuksia

Etua.fi, eli Etua Oy, on luotettava kotimainen asuntolainojen ja kulutusluottojen vertailuun ja kilpailuttamiseen keskittynyt yritys, jonka kotipaikkana on Helsinki. Yrityksen y-tunnus on 2167036-1.

Etua.fi tarjoaa itsesi kaltaisilla kuluttajille ainutlaatuista palvelua, jossa on mahdollista hakea yhdellä hakemuksella tarjoukset usealta palveluntarjoajalta – mikä tietty tekee lainan kilpailuttamisen helpoksi. Hakemuksen voi tehdä joko asuntolainasta tai kulutusluotosta, mikä on harvinaista, sillä useimmilla muilla toimijoilla voi vain kilpailuttaa kulutusluoton tai perinteisen lainan.

Yhdellä lainahakemuksella saat nopeasti asuntolaina- tai kulutusluottotarjouksia vertailtavaksi täysin veloituksetta ja ilman sitoutumista mihinkään. Sivuston yhteistyökumppaneita ovat mm. Aktia, Sampo Pankki, Santander, Svea Direct, BIGBANK, LHV, Halens ja Ferratum.

  • Yhdellä ainoalla lainahakemuksella tavoitat jopa yli 20 lainanmyöntäjää
  • Voit kilpailuttaa jopa asuntolainan
  • Maksuaika määräytyy joustavasti tarpeen mukaan
  • Palvelu on täysin maksuton eikä sido sinua mihinkään

Etua.fi kokemuksia - kilpailuta laina tai asuntolaina

Minkälaisia kokemuksia muilla on ollut Etua.fi:stä?

Etua.fi on saanut mm. seuraavia kommentteja ympäri internetiä:

Käyttäjä Alvar.T:

Omalla kohdalla toimi hyvin. Minulla oli 8 000€ pienempiä lainoja, joista maksoin yli 600€ lyhennyksiä joka kuukausi. Sain nämä yhdistettyä yhdeksi lainaksi ja maksan enää 220€ kuukaudessa. Palvelu ei tosiaan maksa mitään lainanhakijalle. Minun on ainakin helpompi saada lainaa tällaisen palvelun avulla, jossa on mukana useita yrityksiä. Ei tarvitse yksitellen lähetellä eri paikkoihin.

Etua.fi kokemuksia - sain lainaa!
Lähde: Suomi24.fi

Myös TrustPilotissa kehutaan Etua.fi:tä

Rahalaitos.fi kokemuksia - kilpailuta laina

3.75/5 (4)

Arvioi tämä sivu