Halvin asuntolaina ja asuntolainan kilpailutus 3.92/5 (39)

Asuntolainan kilpailutus pähkinänkuoressa

  1. Mene Etua.fi:n asuntolainan kilpailutussivulle: etua.fi/asuntolainat
  2. Valitse lainan summa ja aika
  3. Syötä tietosi ja tunnistaudu
  4. Vastaanota lainatarjoukset
  5. Kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään!

Kilpailuta asuntolaina heti

Kilpailuta asuntolaina!

Halvin asuntolaina löytyy pankkeja kilpailuttamalla

Asuntolaina on monelle pakollinen paha. Asunto kun kuitenkin tuppaa olemaan elämän suurin sijoitus ja hankinta suurimmalle osalle ihmisiä. Vaikka asunto onkin jättihankinta kaikkine riskeineen, voi kuitenkin säästää vuositasolla useita satoja euroja vain sillä, että kilpailuttaa asuntolainan säännöllisin väliajoin. Mitä enemmän asunnosta on jo ehtinyt maksaa, sitä suotuisammat lainaehdot saat toiselta pankilta.

Asuntolainan kilpailuttaminen

Asuntolainan kilpailuttaminen oli ennen vanhaan hurjan monimutkaista. Sinun piti erikseen soittaa kaikki pankit läpi, ja neuvotella uutta parempaa diiliä. Nykyään se on muuttunut paljon, paljon helpommaksi.

Lähtökohtahan on kuitenkin se, että jokaikinen pankki haluaa sinut juuri heidän asiakkaakseen. Ja jos olet jo ehtinyt maksaa asunnostasi pois mojovan osan, suostuvat pankit yleensä tekemään sinun puoleltasi hyvinkin kannattavia lainatarjouksia. Tämä johtuu siitä että jo isoksi osaksi maksettu asunto on turvallisempi rahoituskohde – myös pankin puolelta. Meidän kaikkien onneksi löytyy esimerkiksi etua.fi, joka kilpailuttaa lainan puolestasi täysin maksutta ja vailla sitoutumista! Etua.fi:stä voit lukea kokemuksia kokemuksia-sivultamme.

Miten asuntolainan marginaali kilpailutetaan?

Asuntolainan ja sen korkomarginaalien kilpailuttaminen on tätä nykyä hyvinkin helppoa!

  1. Mene Etua.fi:n asuntolainan kilpailutussivulle: etua.fi/asuntolainat
  2. Valitse lainan summa ja aika
  3. Syötä tietosi ja tunnistaudu
  4. Vastaanota lainatarjoukset
  5. Kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään, eli lainaa ei ole pakko ottaa vastaan

Kilpailuta asuntolaina ilmaiseksi

Asuntolainan korko ja marginaali 2018

Asuntolainan korko ja marginaali määräytyvät suomessa aina viitekorosta, eli Euribor korosta (joka voi olla 1kk, 3kk tai 12kk mukainen) ja pankin asettamasta marginaalikorosta, joka voi olla mitä vain puolesta prosentista jopa lamanaikaiseen kymmeneen prosenttiin. Kilpailuttamalla lainat säästät siis aina satoja euroja vuodessa.

Lue lisää asuntolainan koroista ja marginaaleista seuraavalla sivulla!

Miten edesautan halvimman asuntolainan saamista?

Jotta pankit haluaisivat tarjota sinulle edullisinta lainaa (eli pienintä lainamarginaaliaan) tulee pankin uskoa maksukykyysi. Mikä sen parempi tapa saada pankit uskomaan maksukykyysi kuin se, että sinulla on jo tililla alkupääomaa asuntolainaa varten. Tällöin riski on pankin puolelta pienempi ja mahdollisuus hyvään marginaalikorkoon on parempi. Jos säästöjä ei ole, suosittelen perustamaan ASP-tilin, joka avulla voi säästää 10% valtiontakaamasta lainasta!

Asuntolainan kilpailutus on helppoa - osta asunto heti!

Mitä tarkoittaa lainalupaus?

Lainalupaus on nimensä mukaus lupaus lainasta johonkin rajaan asti. Kun kilpailutat asuntolainan saat useilta pankeilta kutsun lainaneuvotteluun. Tämän aikana pankit antavat sinulle tarjouksen viitekorostaan sekä lainalupauksen. Jos pankin antama lainalupaus on vaikkapa 300 000 euroa, tarkoittaa se sitä, että pankki lupaa lainata sinulle 300 000 euroa, jos löydät sopivan asunnon. Lainalupauksen saaminen ei vielä edellytä mihinkään jos et sopivaa asuntoa löydä.

Entä mitä tarkoittaa korkokatto?

Korkokatto on myös pankin antama lupaus joitakin vuosia eteenpäin. Jos pankki antaa asuntolainallesi korkokaton 2%, tarkoittaa se sitä, että korkokattosopimuksen aikana kokonais korko ei voi nousta yli kahteen prosenttiin. Tästä kannattaa kysyä lisää pankilta sitten kun olet kilpailuttanut asuntolainasi!

Mikä on Etua-asuntolainakilpailutus?

Onko edessäsi asuntolainan haku vai haluatko kilpailuttaa nykyisen asuntolainasi?

Mikäli edessäsi on asuntolainan hankinta tai haluat säästää nykyisen asuntolainasi kustannuksissa, voit kätevästi kilpailuttaa asuntolainat Etua.fi verkkopalvelussa. Kilpailuttaminen ei koskaan ole ollut näin helppoa: täytät vain yhden, maksuttoman hakemuksen ja saat sitten useita lainatarjouksia ja lainaneuvottelukutsuja, joista voit valita juuri sinulle parhaimman.

Koska palvelu ei sido sinua mihinkään, voit helposti vertailla saatavilla olevia asuntolainoja, vaikkei asuntolaina olisikaan täysin ajankohtainen. Palvelun avulla saat nopeasti selville, millaisin lainaehdoin pankit ovat valmiita tarjoamaan asuntolainaa juuri sinulle.

Etua.fi asuntolainapalvelu on siis erinomainen apu, kun haluat joko hakea uutta asuntolainaa tai kilpailuttaa nykyisen asuntolainasi. Saat nopeasti ja vaivattomasti selville, millaisin ehdoin voit saada asuntolainaa juuri nyt.

Ota avuksesi nyt Etua ja säästät tuntuvasti niin aikaa kuin rahaakin.

Kilpailuta asuntolaina maksutta

Arvioi tämä sivu