Lainojen yhdistäminen – eroon velkakierteestä!

Lainojen yhdistäminen kannattaa aina. Jos sinulla on lyhytaikaisia lainoja useilta eri lainan tarjoajilta, luottokortit tapissa ja pelkät korot sekä tilinhoitomaksut pistävät tilisi tyhjäksi alta aikayksikön, on viisainta yhdistää lainat. Se kun on nykyään tehty niin helpoksikin!

Miten lainat yhdistetään?

Alla olevilla askeleilla yhdistät lainasi, ennen kuin kulutusluotoista ja vipeistä koituvat lisäkustannukset  vievät tilisi pakkasen puolelle.

  1. Käy kaikki lainasi, kulutusluottosi, luottokorttisi ja pikavippisi läpi, ja kirjaa ylös paljonko minnekin pitää maksaa.
  2. Hae sen verran lainaa alla olevien lainan kilpailutussivustojen avulla
  3. Nosta taatusti edullisempi lainasi
  4. Maksa kaikki muut lainat pois
  5. Nyt olet yhdistänyt lainasi, ja sinulla on useiden (tai jopa kymmenien) lainojen sijaan vain yksi laina!

Kilpailuta halvin lainasi heti:

Mistä löydän halvimman luoton lainojeni yhdistämiseen?

Kuten varmaan jo tiedättekin, on lainan tai luoton viitekorko eri asia kuin todellinen vuosikorko. Halvin laina on siis se, jossa on pienin todellinen vuosikorko. Jotta löytää halvimman lainan useiden kymmenien lainantarjoajien joukosta, suosittelen kilpailuttamaan lainat. Kun lainan kilpailuttaa, saat sähköpostiisi jopa kymmeniä sinulle räätälöityjä ja paikkansa pitäviä lainatarjouksia joista on helppo löytää halvin vaihtoehto juuri sinun tarpeisiisi.

Mitä siis odotat? Kilpailuta laina ja yhdistä lainat heti!

4.71/5 (7)

Arvioi tämä sivu