Kilpailuta autolaina – halvin autolaina netistä!

1. Klikkaa ”Kilpailuta laina” nappia
2. Täytä tietosi
3. Vastaanota kymmeniä lainatarjouksia
4. Valitse sinulle sopivin ja edullisin lainavaihtoehto!

kilpailuta oma autolaina heti

Ei sitoutumispakkoa – lainaa ei ole pakko ottaa, vaikka olisikin pyytänyt tarjouksia.

Miksi kilpailuttaa autolainan?

Auto on yleensä perheen toisiksi isoin hankinta asunnon jälkeen. Autolainaa voi olla kuitenkin vaikea saada pankilta, jos ostat auton käytettynä vaikkapa Nettiauton tai Autotallin kautta. Tällöin pitää rahoituksen osalta varautua ottamaan lainaa kolmannelta osapuolelta – rahoitusalan yritykseltä.

Mistä sitten tietää onko lainatarjous hyvä vai huono? Mistä sen tietää onko lainan korot ja kustannukset kurissa? Sehän olisi silkkaa hulluutta lähettää itse tarjouspyyntöjä kymmenille eri rahoitusalan yrityksille. Ja kaiken lisäksi tällöin saattaisi olla että tulisi vain toinen toistaan kalliimpia lainatarjouksia, sillä yritykset eivät olisi tietoisia siitä, että olet kilpailuttamassa lainoja. Tällöin verkon kilpailutuspalvelut astuvat kysymykseen.

Jos ostat auton käytettynä yksityiseltä henkilöltä, ei pankin tarjoama autolaina yleensä tule kyseeseen. Onneksi verkossa löytyy kuitenkin autolainan kilpailutuspalveluita. Ja kaiken lisäksi autolainan kilpailuttaminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa.

Miten autolaina kilpailutetaan?

Autolainan kilpailuttaminen on niin helppoa, että tulet jälkeenpäin ihmettelemään, miksi et ole tehnyt sitä aikaisemmin.

Autolainan kilpailutus aloitetaan klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Siitä päädyt omalaina.fi sivustolle, josta kilpailuttaminen suoritetaan. Tämän jälkeen täytät tietosi. Mitä tarkemmin tietosi täytät, sitä nopeammin saat lainatarjouksia. Tietojen täyttämisen jälkeen saat hetkessä jo ensimmäisen autolainatarjouksen. Kun niitä on tullut yli kymmenen voit alkaa vertailemaan lainojen ehtoja. Lopuksi valitset vain itsellesi sopivimman, edullisimman ja parhaimman lainan.

Huomioithan että autolainan kilpailuttamisessa ei ole sitoutumispakkoa. Jos ei löydy omaa silmää miellyttävää autolainaa, ei ole pakko lainaa myöskään ottaa!

Kilpailuta itsellesi edullinen autolaina

1. Klikkaa ”Kilpailuta laina” nappia
2. Täytä tietosi
3. Vastaanota kymmeniä lainatarjouksia
4. Valitse sinulle sopivin ja edullisin lainavaihtoehto!

kilpailuta oma autolainasi heti

Ei sitoutumispakkoa – lainaa ei ole pakko ottaa, vaikka olisikin pyytänyt tarjouksia.

4.6/5 (5)

Arvioi tämä sivu