Kilpailuta autolaina – halvin autolaina netistä!

Autolainan kilpailuttaminen ei ole sen vaikeampaa kuin asunnonkaan kilpailutus. Riittää, että täytät yhden hakemuksen – saat sillä jopa 25 lainatarjousta. Näistä voit sitten valita parhaimman ja joustavimman. Kätevää eikö? Kilpailuta autolaina – se on näin helppoa!

  1. Mene Autoluotto.fi sivustolle
  2. Täytä tietosi
  3. Vastaanota kymmeniä lainatarjouksia
  4. Valitse sinulle sopivin ja edullisin lainavaihtoehto!

Kilpailuta autolaina heti!

Ei sitoutumispakkoa – lainaa ei ole pakko ottaa, vaikka olisikin pyytänyt tarjouksia.

Miksi kilpailuttaa autolainan?

Auto on yleensä perheen toisiksi isoin hankinta asunnon jälkeen. Autolainaa voi olla kuitenkin vaikea saada pankilta, jos ostat auton käytettynä vaikkapa Nettiauton tai Autotallin kautta. Tällöin pitää rahoituksen osalta varautua ottamaan lainaa kolmannelta osapuolelta – rahoitusalan yritykseltä.

Mistä sitten tietää onko lainatarjous hyvä vai huono? Mistä sen tietää onko lainan korot ja kustannukset kurissa? Sehän olisi silkkaa hulluutta lähettää itse tarjouspyyntöjä kymmenille eri rahoitusalan yrityksille. Ja kaiken lisäksi tällöin saattaisi olla että tulisi vain toinen toistaan kalliimpia lainatarjouksia, sillä yritykset eivät olisi tietoisia siitä, että olet kilpailuttamassa lainoja. Tällöin verkon kilpailutuspalvelut astuvat kysymykseen.

Jos ostat auton käytettynä yksityiseltä henkilöltä, ei pankin tarjoama autolaina yleensä tule kyseeseen. Onneksi verkossa löytyy kuitenkin autolainan kilpailutuspalveluita. Ja kaiken lisäksi autolainan kilpailuttaminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa.

Kilpailuta autolaina helposti netissä!

Miten autolaina kilpailutetaan?

Autolainan kilpailuttaminen on niin helppoa, että tulet jälkeenpäin ihmettelemään, miksi et ole tehnyt sitä aikaisemmin.

Autolainan kilpailutus aloitetaan klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Siitä päädyt omalaina.fi sivustolle, josta kilpailuttaminen suoritetaan. Tämän jälkeen täytät tietosi. Mitä tarkemmin tietosi täytät, sitä nopeammin saat lainatarjouksia. Tietojen täyttämisen jälkeen saat hetkessä jo ensimmäisen autolainatarjouksen. Kun niitä on tullut yli kymmenen voit alkaa vertailemaan lainojen ehtoja. Lopuksi valitset vain itsellesi sopivimman, edullisimman ja parhaimman lainan.

Huomioithan että autolainan kilpailuttamisessa ei ole sitoutumispakkoa. Jos ei löydy omaa silmää miellyttävää autolainaa, ei ole pakko lainaa myöskään ottaa!

Kilpailuta itsellesi edullinen autolaina

  1. Klikkaa ”Kilpailuta laina” nappia
  2. Täytä tietosi
  3. Vastaanota kymmeniä lainatarjouksia
  4. Valitse sinulle sopivin ja edullisin lainavaihtoehto!

Kilpailuta autolaina heti!

Ei sitoutumispakkoa – lainaa ei ole pakko ottaa, vaikka olisikin pyytänyt tarjouksia.

Mistä halvin autolaina?

Autolainan hinta määräytyy monien mittarien mukaisesti. Yksi on tietenkin maksukyky, toinen on vakuudet ja takaukset. Myös ikä, siviilisääty ja yhteishakija (tai sen puute) saattaa vaikuttaa lainan hintaan. Jos olet ostamassa auton autokaupasta, ja pystyt laittamaan auton vakuudeksi, saat yleensä edullista autolainaa. Tämä ei kuitenkaan ole mahdollista silloin kun olet ostamassa käytettyä autoa yksityiseltä henkilöltä. Silloin suositellaan aina kilpailuttamaan autolaina, koska muuten parhaan lainatarjouksen löytäminen on hyvinkin aikaavievää. Autoluotto palvelulla täytät yhden hakemuksen ja saat kymmeniä lainatarjouksia. Niistä voit valita sitten parhaimman!

Mistä autolaina työttömälle?

Myös työtön voi hakea autolainaa! Saattaa olla että takaaja on lähes pakollinen, mutta sehän selviää sitten kun olet lainaa hakenut. Tärkeintä on että sinulla on moitteettomat luottotiedot, koska ilman niitä ei voi saada mitään lainaa. Suosittelen sinua kilpailuttamaan lainasi alla olevaa nappia käyttämällä – se on helppoa ja nopeaa!

Kilpailuta autolaina heti!

4.67/5 (6)

Arvioi tämä sivu